Emilia Jennings

Emilia Jennings

Emilia ble uteksaminert veterinær fra University of Veterinary Medicine, Budapest, i 2021. Hun jobbet første året på smådyrklinikk i Basel, Sveits, før hun startet et krevende roterende Internship på ENNET See KLINIK, som er et stort dyresykehus med akutt- og spesialistbehandling i Zug, Sveits.

Dette la grunnlaget for interessen innen kirurgi og tannhelse hos smådyr. Hun bestemte seg fort for at hun ville spesialisere seg videre innen veterinær odontologi.  

Emilia ble med i teamet ved Dyretannklinikken i oktober 2023 og i januar 2024 starter hun en 3-årigspesialistutdannelse i dyretannhelse, såkalt Residency in Veterinary Dentistry ved Dyretannklinikken. Ved fullført utdannelsesforløp kan hun avlegge Diplomate eksamen i 2027. Ved bestått eksamen vil Emilia kunne bli den tredje EBVS® godkjente veterinærspesialisten i veterinær odontologi i Norge etter Sigbjørn Storli og Ingeling Bull.

 Emilia er norsk-engelsk og oppvokst med hund og hest. På fritiden er Emilia gjerne ute på fjellturer i Norge eller i de sveitsiske alpene.