Vi har ledig Residency i Veterinary dentistry (3-årig utdanningsstilling - Veterinær) samt ledig stilling som Dyrepleier/klinikkassistent (100 % stilling)

Vi har ledig Residency i Veterinary dentistry (3-årig utdanningsstilling - Veterinær) samt ledig stilling som Dyrepleier/klinikkassistent (100 % stilling)

Dyretannklinikken AS ble etablert i 2018. Vi er landets eneste spesialklinikk for odontologi og oralkirurgi for selskapsdyr og vi sysselsetter landets eneste to EBVS® godkjente veterinærspesialist i veterinær odontologi i tillegg til tre autoriserte Dyrepleiere.

I tillegg til primærpasienter, mottar vi henvisninger fra mer enn 200 klinikker fra hele landet. Vi holder til i romslige og moderne lokaler på Sem i Tønsberg. Vi er meget godt utstyrt slik at vi kan tilby sikker diagnostikk og behandling av de fleste tilstander i munnhulen. Vi har bl.a. topp moderne dentaluniter, cone-beam computed tomography (CBCT), piezoelektrisk kirurgi, titanplater for maxillofacial trauma/fraktur kirurgi, og mye mer.

Ingeling Bull var første veterinær som gjennomførte et fulltids residency-program ved vår klinikk og besto EVDC Diplomat eksamen i 2022. Dyretannklinikken er den eneste privatklinikken i Norge som har utdannet en Europeiskveterinærspesialist (EBVS® Veterinary specialist).  Vi er eneste European Veterinary Dental College (EVDC) godkjente opplæringssted (Approved specialist training centre) i Norge.  

Vi har hatt kontinuerlig vekst siden oppstart og vi øker nå bemanningen. Iden forbindelse søker vi nye medarbeidere: 

Residency in Veterinary Dentistry, 100 %

Dyretannklinikken tilbyr et heltids Residency in Veterinary Dentistry til en motivertkandidat. Residency programmet er en treårig utdanningsstilling med oppstart 1. januar 2024 og avsluttes31. desember 2026. Vi tilbyr grundig praktisk og teoretisk veiledning i alle disipliner innen veterinær odontologi og oralkirurgi hvilket er en forutsetning for å lykkes med utdannelsen. Ved gjennomført og godkjent utdanningsprogram (Credentials), vil kandidaten kunne gå opp til Diplomat eksamen (Entry examination) i regi av European Veterinary Dental College (EVDC) i 2027. Ved bestått eksamen er kandidaten kvalifisert til å bli utnevnt som EVDC Diplomate og EBVS® Veterinary Specialist inVeterinary Dentistry.  

Vi søker en dedikert og motivert veterinær med minimum tre års arbeidserfaring fra smådyrpraksis eller som har gjennomført ett års roterende internship veden godkjent opplæringsinstitusjon. I tillegg til gode skriftlige og muntlige språkegenskaper i norsk og engelsk, kreves at du er strukturert, målbevisst og har stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsegenskaper. Du må være villig til å legge ned betydelig innsats utover normal arbeidstid for å kunne oppfylle studiekravene(EVDC Credentials).

Les mer om EVDC studiekrav: https://www.evdc.org/residents_and_training/how_to_become_a_resident/veterinary_dentistry_

 For mer informasjon om stillingen kontakt: Sigbjørn H. Storli, Dipl. EVDC, E-post: shs@dyretannklinikken.no

 Søknadsfrist:15. mai 2023 

LEDIG STILLING FOR AUTORISERT DYREPLEIER/KLINIKKASSISTENT, 100 % (37,5 t pr uke)

Ønsker du å jobbe i et trivelig arbeidsmiljø med landets ledende eksperter innen dyretannhelse? Vi søker deg som er interessert i odontologi og anestesi, og som ønsker både faglig og personlig utvikling. Du er en positiv person med stort engasjement for faget og som er vant til å håndtere en hektisk hverdag. Du må ha et sterkt ønske om å tilby den beste mulig omsorg og behandling for våre pasienter og yte den beste service for dyreeiere i tillegg til å være en god kollega.  

Kvalifikasjoner
Du er autorisert dyrepleier, eller klinikkassistent med erfaring fra smådyrklinikk. Erfaring og interesse for odontologi og anestesi er en fordel, men om du trives bedre med resepsjonsarbeid og kundebehandling kan stillingen tilpasses dette.

Vi tilbyr
et sosialt og meget godt arbeidsmiljø. Alle ansatte får mulighet til å delta på kurs og etterutdanning. Vi gir konkurransedyktig lønn som er blant den beste i bransjen. Vi inngår ikke i vakt og klinikken har firedagers arbeidsuke, (dvs lengre dager de dagene vi har åpent). Vi har tre uker felles sommerferie (juli/august) og stengthele julen og påsken.

Tiltredelse 1. juli eller etter avtale.
Søknader vurderes fortløpende.

 For mer informasjon kontakt Dyrepleier KarineSimonsen (tel 9757 3000) eller veterinær Dipl. EVDC Ingeling Bull,(e-post: ib@dyretannklinikken.no)

 Skriftligsøknad med CV, attester og referanser for begge stillinger sendes elektronisk:

SigbjørnH. Storli. e-post: shs@dyretannklinikken.no